Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Zoeken

Snel en simpel overlast melden met BuitenBeter app

De app BuitenBeter is een gratis app voor de smartphone, waarmee problemen in de buitenruimte kunnen worden gemeld bij de gemeente Etten-Leur. Bekijk de toelichtende promotiefilm via het gemeentelijke youtube kanaal ‘gemeenteettenleur’ en via de website www.etten-leur.nl.

 

Gemakkelijk melden met je smartphone
Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn zaken die vaak door de gemeente opgelost kunnen worden na melding. Vanaf nu kun je deze meldingen ook direct doen met je smartphone. Door het sturen van een melding en het bijsluiten van een foto met de exacte locatie help je de gemeente om de buitenruimte mooi en schoon te houden.

 

Terugmelding status
De gemeente Etten-Leur is aangesloten op het BuitenBeter platform, waardoor meldingen van A tot Z digitaal verwerkt kunnen worden. Dit betekent dat je altijd kunt zien wat de status van je melding is. Ook ontvang je een berichtje wanneer je melding is afgehandeld.

 

Gratis app
De BuitenBeter app is gratis te downloaden via de Appstore, Google play, Windows Market en Blackberry Appworld en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

 

Meldingen openbare ruimte
De app BuitenBeter vervangt de huidige manieren van melden niet. Het is een nieuwe, snelle en simpele manier. Inwoners kunnen naast het melden via de app nog steeds via de gebruikelijke meldkanalen van de gemeente hun melding doen.  Via de website, email, telefoon of een bezoek aan het stadskantoor.

 

Zie www.etten-leur.nl
Bestuur & Organisatie >
Contact >
Meldingen en klachten >
BuitenBeter app

Zie www.youtube.com/gemeenteettenleur


Uitgelicht

Informatienummer
0800 333 66 99
Mail uw vraag
info@afval3xbeter.nl
Mijn afval Privacy