Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Zoeken

Containers bij hoogbouw en appartementencomplexen

Als u in een appartementencomplex woont, is het niet mogelijk om een minicontainer te hebben. Echter bij etagewoningen wordt per locatie nagegaan wat de beste oplossing is voor u en de gemeente: minicontainers of verzamelcontainers.

Een verzamelcontainer is een container met een grote inhoud waar een groep bewoners het afval in kwijt kan. Er zijn 2 varianten:

  • Bovengronds, in een containerruimte binnen het gebouw en containers in betonboxen. De restafvalcontainers zijn met de Milieupas te openen.
  • Ondergronds buiten het gebouw. Deze zijn te bedienen met de Milieupas.


Verzamelcontainers (ondergronds of bovengronds)
De Milieupas wordt gebruikt om containers te openen en af te rekenen per keer dat er restafval in de verzamelcontainer wordt gedaan. Papier is gratis.
De actuele tarieven staan op deze website bij ‘Afvalwijzer’.

 

Milieupas verloren?

Bij verlies of diefstal van uw Milieupas kunt u een nieuwe pas aanvragen via informatienummer 0800 3336699 (gratis). Direct na uw melding van verlies of diefstal is de pas niet meer bruikbaar. Het pasnummer van de oude pas wordt geblokkeerd en op hetzelfde adres wordt een nieuw pasnummer geregistreerd. De kosten voor een nieuwe Milieupas bedragen €10,-. Wanneer dit bedrag is betaald, wordt de nieuwe Milieupas aan u verzonden met de post.

 

 


Uitgelicht

Informatienummer
0800 333 66 99
Mail uw vraag
info@afval3xbeter.nl
Mijn afval Privacy